BÖRJA MED KRYOTERAPI

Varför ska du börja med kryoterapi?

Kryoterapi är idag en guldmöjlighet inom flera olika branscher. Detta beror på det faktum att det är en växande och revolutionerande trend inom hälsa, idrott och skönhet. Fördelarna med kryoterapi är både fysiska och psykiska, och har således många olika appliceringsområden. Det är något som har potentialen att höja värdet av din verksamhet markant och locka nya kunder som värnar om sin hälsa och sitt allmänna välbefinnande. 

Den ekonomiska aspekten av att bedriva kryoterapeutisk verksamhet är det som får de flesta gymmen och kliniker att sätta igång, då det är ett väldigt vinstdrivande koncept. En behandling på 3 minuter kostar vanligtvis mellan 500-700 kr, vilket talar för sig själv. 
 
Marknaden i USA har på senare tid vuxit explosionsartat, idag är den värderad till ungefär 319 miljoner dollar och Skandinavien har nu börjat plocka upp på denna trend! 
 
Vi på COLD tror starkt på partnerskap. Vår relation med kunder ser inte vi som det klassiska kund/säljar-förhållandet. Vi vill samarbeta med våra kunder. Detta innebär att vi hjälper er med allt för att ni ska kunna växa och skapa ett starkt varumärke tillsammans med oss. Går det bra för dig, går det bra för oss!

Vad ingår i ett köp?

 Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att sätta igång med kryoterapi. Därför har vi tagit fram en helhetslösning som ingår i alla våra köp! Smidigt, eller hur? 

Nedan listar vi det som ingår i alla våra köp: 

 Frakt och Installation

  Utbildning och Certifiering

•  Färdig kvävgasleverantör 

•  Komplett marknadsföringspaket 

•  3 års garanti

Bli en del av kryofamiljen!

Kryoterapi till din klinik

Starta din egen kryoklinik

Kryoterapi i ditt hem

NYHET!

Kryoterapi till ditt gym

Kryoterapi för idrottslag

Hur mycket kan man tjäna på att bedriva kryoterapeutisk verksamhet? 

 
Vi har tagit fram ett simpelt exempel som illustrerar potentiella vinster:
En session i kryokabinen är 2-3 minuter lång. När en klient avslutar sin session kan nästa komma in i kabinen direkt, inget driftstopp krävs. Befintliga kliniker gör vanligtvis 15-20 sessioner på en timme. Det är rekommenderat att köra gruppsessioner då det är mest kostnadseffektivt. En session kostar mellan 500-700 kr eller köps i olika kombinationspaket. 
Om vi utgår ifrån att du bara gör 10 sessioner om dagen, (som innebär ca 1h jobb) 20 dagar i månaden, för 600 kr per behandling kommer du att tjäna drygt 120.000 kr i intäkter per månad. Om du gör 20 sessioner om dagen kommer du att tjäna drygt 240.000 kr.
 
Allt beror på dig, din klinik och din kundkrets. Vi hjälper dig med allt som krävs för att starta. Du får en certifierad utbildning, marknadsföringsmaterial, en bra deal med vår gasleverantör samt installation av maskinen. Potentialen är enorm, det blir vad du gör det till!

COLD är exklusiva distributörer för Cryomed i Sverige.

Kontakta oss!