Starta Malmös första kryoklinik!

COLD kan nu stolt gå ut med möjligheten att starta Malmös första kryoterapi klinik i partnerskap med oss.

Brinner du för träning, hälsa, välmående samt företagande? Då är detta en guldmöjlighet för dig.  Om du under en period haft tankar och idéer om att driva eget och ha en hög vinstmarginal så är en kryoterapeutisk verksamhet det perfekta valet.

FÖRST I MALMÖ!

 

Kort om kryoterapi:

Kryoterapi har på senaste tid exploderat i popularitet i USA som en behandlingsmetod inom idrott, hälsa och skönhet. De största idrottarna i världen använder sig av det regelbundet för att återhämta sig snabbare och prestera bättre. Människor med hudsjukdomar och reumatiska sjukdomar använder sig av det för att behandla sina besvär. Kändisar och modeller inom skönhetsvärlden använder det för att se bättre och yngre ut på grund av den ökade kollagenproduktion som behandlingen medför.

Kryoterapi börjar ta sig in i Skandinavien och det är bara en tidsfråga innan det finns i varje stad. Det finns idag kliniker i Stockholm, Göteborg och snart Malmö. Missa inte chansen att vara först ut!

Varför samarbeta med COLD?

Vi på COLD brinner för personlig hälsa, entreprenörskap och att göra skillnad. Vi har en bakgrund inom elitidrott och företagande sedan många år tillbaka och efter att vi båda fått upp ögonen för kryoterapi och provat det själva flera gånger kände vi att detta var något att satsa på.

För oss var det viktigt att från start erbjuda kvalitét på våra produkter och därför valde vi att vara exklusiva distributörer för Cryomed, den globala ledaren inom kryoterapi. Cryomed finns idag i över 80 olika länder, vilket talar för sig själv.

Våra produkter är designade till en hög standard samtidigt som säkerheten är högst prioriterad. De mest populära gymmen, hälsocentren och hotell i världen använder sig av våra produkter. Exempel på dessa är: UFC Gym, Gold’s Gym, Bulgari Hotel och Ritz Carlton Hotel.

Du blir först i Malmö att bedriva denna typ av verksamhet och kommer att ingå partnerskap med oss vilket innebär att vi stöttar dig i hela processen. Går det bra för dig, går det bra för oss!

Hur går det till?

Vi hjälper dig med allt du behöver för att starta upp verksamheten och komma igång på bästa sätt. Vi utbildar dig till certifierad kryoterapeut, hjälper till med marknadsföring, kvävgasleverantör och installation av maskinerna.  Vårt mål är att samarbeta tillsammans för att nå samma mål: sprida kryoterapi!

Varför kryoterapi?

Det finns idag mycket potential i att bedriva en kryoterapeutisk verksamhet. Detta beror på det faktum att det är en växande och revolutionerande trend inom hälsa. Fördelarna med kryoterapi är både fysiska och psykiska, och har således många olika appliceringsområden. Det är något som höjer värdet av din verksamhet och lockar nya kunder som värnar om sin hälsa och sitt allmänna välbefinnande. 

Den ekonomiska aspekten av att bedriva kryoterapeutisk verksamhet är det som får de flesta gymmen och kliniker att sätta igång, då det är ett väldigt vinstdrivande koncept. En behandling på 3 minuter kostar vanligtvis mellan 500-700 kr, vilket talar för sig själv.  Marknaden i USA har på senare tid vuxit explosionsartat, idag är den värderad till ungefär 319 miljoner dollar och Skandinavien har nu börjat plocka upp på denna trend! 

Hur mycket kan man tjäna på en kryoterapeutisk verksamhet?

Vi har tagit fram ett simpelt exempel som illustrerar potentiella vinster:

En session i kryokabinen är 2-3 minuter lång. När en klient avslutar sin session kan nästa komma in i kabinen direkt, inget driftstopp krävs. Befintliga kliniker gör vanligtvis 15-20 sessioner på en timme. Det är rekommenderat att köra gruppsessioner då det är mest kostnadseffektivt. En session kostar mellan 500-700 kr eller köps i olika kombinationspaket. 

Om vi utgår ifrån att du bara gör 10 sessioner om dagen, (som innebär ca 1h jobb) 20 dagar i månaden, för 600 kr per behandling kommer du att tjäna drygt 120.000 kr i intäkter per månad. Om du gör 20 sessioner om dagen kommer du att tjäna drygt 240.000 kr.

Allt beror på dig, din klinik och din kundkrets. Vi hjälper dig med allt som krävs för att starta. Du får en certifierad utbildning, marknadsföringsmaterial, en bra deal med vår gasleverantör samt installation av maskinen. Potentialen är enorm, det blir vad du gör det till!

DELA DETTA INLÄGGET

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email