Om oss

"Vårt företag drivs av visionen att erbjuda den bästa helhetslösningen av produkter inom kryoterapi."

Med bakgrunder inom elitidrott, ekonomi och ett gemensamt brinnande intresse för personlig hälsa föddes affärsidén bakom COLDKRYO. Sedan start har fokuset för vårt företag varit att hjälpa människor med sin hälsa och sitt välmående. Efter ett intensivt år av research och självexperimenterande blev vi övertygade om att kryoterapi är en fantastisk behandling som på flera sätt kan bidra till ett bättre liv.

För att förstå oss som företag bättre har vi skrivit några nyckelord som vi hoppas ska kunna förmedla vad vi står för:

HÄLSA | KVALITET | PASSION | VILJAN ATT FÖRÄNDRA

Vilka är vi?

Vi kompletterar varandra med våra olika spetskompetenser och vill ge dig som kund bästa möjliga service. Vi vill samarbeta med dig som brinner för hälsa och nytänkande. Hör gärna av dig.

IMG_5044 (1)

Elias Alhar

GRUNDARE 

Passionerad och målmedveten entreprenör som läser minst en bok om dagen (typ). Tidigare egenföretagare med en universitetsutbildning inom ekonomi. På fritiden hittar ni honom på gymmet eller ja, som sagt, läsandes. 

Maja Mutsson

NÄTVERK & RELATIONER

Med flera års erfarenhet i företagsvärlden har Maja ett skarpt öga för relationer och nätverksbyggande. Hennes förmåga att upprätthålla struktur och ordning kan nog förklaras av hennes andra heltidsjobb, nämligen trebarnsmamma.

5B103342-5239-4A8E-9FA1-657A0EC04D1A

Alexander Bica

GRUNDARE

Driven, ambitiös perfektionist (ibland för mycket). Brinner för entreprenörskap och personlig hälsa. Älskar att resa och fiska på fritiden. Och juste ja, han tävlar även för landslaget i brottning. 

Kontakta oss!